Paris St Germain kommer att vara välutrustad för att

För två år sedan förödmjukade Barcelona PSG 3-1 i Paris i det första laget av sin kvart-slutliga slips när de franska mästarna var utan talismanic framåt Zlatan Ibrahimovic och Verratti och såg kapten Thiago Silva limtade av planen efter 21 minuter.
Barca vann avkastningen 2-0 för att eliminera PSG för andra gången på tre år i samma skede av Europas premiumklubbkonkurrens.
Verratti gjorde sin comeback från en kalvskada i fredagens 3-0-rutt av Girondins de Bordeaux, som visar sitt bästa i ett 60-minuters utseende med en utmärkt hjälp för Edinson Cavani.
Uruguay-anfallaren Cavani är i form av sitt fotbollskläder liv och har gjort en dubbel mot Bordeaux för att ta sin ligasäsong i 25 mål.
Endast den suspenderade Thiago Motta och den långa skadade Javier Pastore kommer att saknas på tisdag.
Barca är också i bra form efter att ha rivit Alaves 6-0 i La Liga på lördag men led förlusten för fem månader fullback Aleix Vidal, som upplevde en otäck fotskada.
Gerard Pique, som var vilad mot Alaves, är tillbaka i truppen, tillsammans med en annan försvarare, Rafinha, som har återhämtat sig från en bruten näsa.
Luis Suarez eldstad, Lionel Messi och Neymar ser till att Luis Enrique s sida går in i slipsen som uppenbara favoriter, men PSG-vingen Angel Di Maria tror att spelet kommer att bli ett bra tillfälle för hans lag att ändra sig på de senaste misslyckandena mot den spanska klubben.

Proudly powered by WordPress